Björkös mål gjordes av 2-1 (22min) Nils Andrén i 2:a halvlek
-
Det var en underbar vårdag, solen sken från en klarblå himmel och det var minst +16 grader.
Gladsaxe var platsen, en förort till Köpenhamn
Lagen hälsade på varandra och matchen kunde börja, danskarna som var en aning större än oss startade matchen tufft och bestämt i ett högt tempo.
Bagsværd körde ett 4-3-3 system så Lasse-Gunnar fick ge snabba direktiv från kanten, vem som markerar vem, det löste killarna bra efter en stund.
10min Danskarna får ett bra frisparksläge som tar i kryssribban.
Tyvärr fick Nils utgå efter 20 minuter pga smärtor i knät, men kom in i andra halvlek igen.
(25min) 1-0 till Bagsværd efter en hörna där vi tappar markering.
(36min) Bra sidledspel och bollen ut till Forse som dribblar förbi backen och skjuter men målvakten räddar.
Robin och Gustav var mest tongivande i den första halvleken.
Det stod 1-0 i halvlek. I andra halvlek spelade vi upp oss och inställningen blev bättre framför allt de sista 20 minuterna när vi var på väg att kvittera. Dock gjorde Bagsværd 2-0 i den 11min.
(15min) Bra spel Erik-Gustav-Erik som spelar in bollen till Joakim som får fritt skottfält nära mål, men Jocke skjuter över.
Men så i den (22min) en långboll från Robin till Joakim som driver bollen in i plan och passar snyggt till Nils, som dribblar förbi sin back och placerar läckert in 2-1.
Sedan hade vi flera chanser att kvittera likväl som Bagsværd kunde gjort 3-1, men William i målet storspelade, vid flera tillfällen. Bra kämpainsats i matchen killar.